Puustin kautta asiakkaat löytävät juuri sinun kauppasi tehokkaasti

Hae mukaan

Mikä on Puusti?

Puusti on suomalainen teknologiayritys, joka tarjoaa markkinapaikan niin pienille kuin suurille leipomoille, konditorioille ja kahviloille. Me kehitämme liiketoimintaasi auttamalla asiakkaita löytämään palvelusi ja tekemällä tilauksesta helppoa ja nopeaa. Sinä voit keskittyä herkkujen luomiseen - me luomme niille näyteikkunan.

Helppo verkkokauppa

Puusti tarjoaa sinulle helppokäyttöisen verkkokauppa-alustan, jonka avulla voit kasvattaa myyntiä tehokkaasti. Jos osaat leipoa pullaa, selviät varmasti myös verkkokaupastamme. Markkinoimme sivustoa puolestasi, jotta asiakkaat löytävät juuri sinun kauppasi helposti.

Ei kuluja ellei kauppaa

Liittyminen on riskitöntä, sillä kuluja syntyy vain Puustin kautta syntyneestä myynnistä. Kauppa sisältää kaikki maksu- ja tukipalvelut ilman ylimääräisiä kustannuksia. Puustin kumppaniksi liittyminen ei vie kallista aikaasi, sillä me hoidamme kaupan sinulle avaimet käteen -periaatteella.

Tee kaupasta oman näköisesi

Voit muokata verkkokauppasi ulkonäköä mielesi mukaan. Puusti-verkkokaupan pohja mukautuu moneen eri tyyliin. Löydä suosikkisi useiden teemojen joukosta!


Tutustu kauppaan

ulkoasu ulkoasu ulkoasu

Miksi kannattaa liittyä Puusti-kauppiaaksi?

Blog 3

Riskitön valinta

Puustiin liittyminen on riskitöntä. Verkkokaupassa ei ole suolaisia piilokuluja tai kuukausimaksuja. Toimintamme pohjautuu provisioon, eli me hyödymme pelkästään siitä, että sinä menestyt. Emme sido sinua määräaikaisilla sopimuksilla. Voit lopettaa halutessasi milloin vain mistä syystä tahansa.

Blog 3

Me hoidamme tekniikan

Sinun ei tarvitse käyttää aikaa teknisiin asioihin tai asiakaspalveluun - me hoidamme ne puolestasi. Tarjoamme sinulle jatkuvasti kehittyvän verkkokaupan, joka on helppo ja nopea perustaa. Myös ylläpito on vaivatonta. Kokeile ja ihastu uudenlaiseen kaupankäyntiin verkossa!

Usein kysyttyä

Mikä on Puusti?

Puusti on makujen näyteikkuna verkossa. Puusti tarjoaa sinulle helppokäyttöisen verkkokaupan, jonka avulla tavoitat uusia asiakkaita ja kasvatat myyntiä. Me hoidamme sivuston ylläpidon ja markkinoinnin.

Mitä Puusti maksaa?

Puustiin liittyminen on ilmaista eikä kaupassa ole suolaisia lisäkuluja. Puustin toiminta pohjautuu proviisioon, eli me hyödymme siitä kun sinä menestyt. Puusti on edullinen ja helppo tapa perustaa verkkokauppa.

Minulla on jo verkkokauppa, mihin tarvitsen Puustia?

Me haluamme luoda makean markkinapaikan koko leipomoalalle ja tuotamme sivustolle kiinnostavaa sisältöä tulevaisuudessa. Olemme tehneet tämän jo kukka-alalla eKukka.fi -palvelussa. Nyt on leipomoalan vuoro!

Kuinka kauan verkkokaupan avaamisessa kestää?

Verkkokauppa saadaan nopeimmillaan auki päivässä. Verkkokaupan avaamista nopeuttavat valmiit kuvat, hinnat ja tuoteselosteet.

Voiko verkkokaupassa myydä vain osaa valikoimasta?

Saat päättää tuotevalikoiman ja hinnat itse. Esimerkiksi fantasia- tai hääkakut voivat olla haasteellisia myydä sellaisenaan verkkokaupassa, sillä ne ovat yleensä yksilöllisiä ja uniikkeja. Näissä tapauksissa voit käyttää verkkokauppaa laskutuskanavana “avoin tuote” -ominaisuuden ansiosta.

Tarvitsen muutaman päivän aikaa tilaustuotteiden valmistukseen, miten toimin?

Tämä on mahdollista “tilauspuskurin” avulla. Voit valita kauppaasi sopivan takarajan tilauksille. Esimerkiksi täytekakun tilaaminen perjantaille tulee tehdä viimeistään keskiviikkona klo 12.00.

Mitä minun pitää tehdä verkkokauppaa perustettaessa?

Sinun tehtävänäsi on täyttää kauppasi tiedot sekä toimittaa meille kuvat ja tuoteselosteet. Me hoidamme loput ja ilmoitamme, kun kauppasi on valmis julkaistavaksi.

Kuinka voin liittyä mukaan?

Voit täyttää lomakkeen alla olevasta painikkeesta, jolloin olemme sinuun yhteydessä muutaman päivän kuluessa. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen tuki@puusti.fi niin jutellaan lisää!

Kiinnostuitko kumppanuudesta?

Jutellaan lisää